Quins són els reptes pels propers 3 anys


QUINS SON ELS REPTES DEL MOVIMENT PELS PROPERS 3 ANYS

PLA TRIENNAL 2002-2005

Un Pla Triennal és allò que ens plantegem de fer, com a moviment, ens els propers tres anys. I ho fem perquè, igual que quan construïm un pont, els plans triennals s’anticipen als problemes. D’aquesta manera podem arribar més lluny, marcar-nos fites ambicioses, i organitzar-nos per aconseguir-les.

Igual que per a fer un pont, per a construir aquest Pla Triennal hem anat pas a pas, “totxo a totxo”, comptant amb les aportacions de tots i totes vosaltres. Hem seguit un procés participatiu que tenia el seu punt d'inici al Congrés de Caps i el seu punt final a l'Assemblea General. Allà vam posar en comú tota la feina feta, totes les idees recollides al Congrés de Caps, al PostCongrés, als Punts G, i les estratègies que van sortir al Saló i a les Assemblees de Demarcació, i les vam plasmar en estratègies concretes de treball durant la mateixa Assemblea General.

Us adjuntem el segon esborrany i el document de les estratègies, a fi que comenceu a fer-nos arribar les vostres idees i projectes (si us plau, abans del dia 6 de gener) Entre tots hem de construir aquest Pla Triennal General que ens ha d’ajudar, com fan els ponts, a arribar més enllà.

Descàrrega de documents:

2on Esborrany Pla triennal 2002-2005
Estil i Identitat Acció i Presència Compromís i Educació

Estratègies Pla Triennal 2002-2005

On puc enviar les meves propostes i idees?
comunicacio@escoltesiguies.org

Aquest article prové de EscoltesiGuies.org
http://www.escoltesiguies.org/